• Artist impression Koraalzand

Verkoop luxe appartementen en penthouses 'Koraalzand' gestart

CASTRICUM De verkoop van de 13 exclusieve Koraalzand appartementen en penthouses in hartje Castricum is donderdag 9 november gestart. Op de locatie 'Aan de Hage' kunnen geïnteresseerden, dichtbij voorzieningen zoals winkelcentrum Geesterduin en ontmoetingscentrum Geesterhage, vanaf nu een ruim en luxe appartement of penthouse kopen.

"In Castricum en omgeving doet deze kans voor dergelijke luxe appartementen op zo'n centraal gelegen locatie zich niet elders voor", zegt begeleidend makelaar Adri Hopman. "De dertien appartementen, waaronder drie riante penthouses, zijn ruim opgezet en variëren in grootte vanaf ca. 95 m² tot maar liefst 160 m². Alle appartementen en penthouses hebben een ruim terras en zijn zeer compleet afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Vloerverwarming, hoge plafonds, een privé parkeerplaats of een parkeerbox, inpandige berging en een ideale zonligging. In deze appartementen is werkelijk aan alles gedacht. Neem daarbij de aansprekende architectuur van het kleinschalige vierlaagse gebouw met de rijke entree waardoor het een charmante toevoeging in de omgeving is. Een ideale woning voor mensen die ruim en comfortabel willen wonen, met alle voorzieningen en natuur op steenworp afstand. We staan te popelen om de geïnteresseerden verder te informeren en een appartement op maat te realiseren."

Ontwikkelaar Biesterbos is verantwoordelijk voor de totale ontwikkeling van het gehele voormalige Geesterhage-terrein, bestaande uit het nieuwe Geesterhage (gereed per begin dit jaar), de vrije zelfbouwkavels (eerste fase 100% verkocht), appartementengebouwen Zilverzand (100% verkocht) en dan als architectonische kers op de taart nu Koraalzand.

Onderdeel van de planontwikkeling is ook de nieuwbouw op de voormalige Toonbeeld locatie en de Juliana van Stolberg school in de Oranjebuurt. Hiervoor is het plan 'Juliaan' ontwikkeld, bestaande uit 14 eengezinswoningen (vrijstaand, geschakeld en twee-onder- één-kap). Deze woningen komen naar verwachting eind 2017- begin 2018 in de verkoop. Voor de vroege vogels is er al informatie te vinden op www.JuliaanCastricum.nl.

Geïnteresseerden kunnen vanaf nu inschrijven op een bouwnummer voor het project Koraalzand op aandehage.nl/koraalzand-luxe- appartementen of informatie inwinnen bij Hopman ERA Makelaars.