• Drukte van belang bij opening Bakkerspleintje Castricum

    Aldi

Vernieuwde Aldi valt in de smaak

CASTRICUM Al om kwart over zeven 's ochtends stonden de eerste klanten verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Bakkerspleintje.

Filiaalleidster Bianca Vonk en de heer Kuis openden samen officieel de winkel door het rode lint door te knippen. De heer Kuis woont boven de winkel en is al jarenlang vaste klant. De vele mensen stroomden vervolgens nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. Vooral de brede paden en de vele versproducten vielen erg in de smaak. Ook de proeverij-stand voor de deur werd drukbezocht. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes geproefd worden, zoals de door de Consumentenbond als lekkerst geteste erwtensoep.

Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg. De hoofdprijs van 250 euro werd uitgereikt aan vaste klant Liliana Meijer. "De vernieuwde winkel is echt heel mooi, ik kan alles erg goed vinden", aldus de enthousiaste prijswinnares. "Wat een fantastisch mooie openingsdag! We hebben er met z'n allen heel hard voor gewerkt. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien", aldus de trotse filiaalleidster Bianca Vonk.

VERS In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de vele verse producten. Ook steeds meer A-merken, duurzaam geproduceerde producten en vegetarische producten zijn in het assortiment opgenomen. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit gestaag.

DUURZAAM Aldi heeft de winkel zo duurzaam mogelijke ingericht. De koeling vindt plaats met het natuurlijke koudemiddel CO2; alle winkelverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

Openingstijden: ma. t/m vr. 08.00 tot 21.00 uur, zaterdag 08.00 tot 19.00 uur en zondag 10.00 tot 19.00 uur.