• BUCH camera

Weer mishandelingen in horecagebied

CASTRICUM Nadat het dorp vorig jaar werd opgeschrikt door enkele ernstige geweldsincidenten, heeft er in de nacht van vrijdag op zaterdag weer een mishandeling plaats gevonden tijdens het uitgaan.

Een persoon liep als een wals door het aanwezige publiek en stootte hierbij tegen een jongen. Deze jongen vroeg vervolgens waarom hij dit deed en kreeg hierop direct een vuistslag op zijn linkeroog. Als gevolg van deze vuistslag raakte de jongen buiten westen. De jongen die de klap gaf, een 19-jarige inwoner van Heiloo, is vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Er zijn deze nacht ook een aantal ID bewijzen ingenomen in verband met ID fraude. Deze worden door de gemeente vernietigd. Zondag 11 februari om 02.00 uur heeft er nóg een mishandeling plaatsgevonden in een horecagelegenheid. Een 17 jarige jongen kreeg, uit het niets, een knietje tegen zijn bovenbeen. Toen de jongen zich omdraaide en aan de desbetreffende persoon vroeg waarom hij dit deed volgde een vuistslag op zijn oog. De verdachte, een 18 jarige jongen uit Beverwijk, is aangehouden.

Inbraak in Limmen

LIMMEN Bij een woning aan Het Achtkant is zaterdag 10 febr. tussen 17.45 en 21.15 uur ingebroken. Daders zijn binnengekomen via een raam aan de achterzijde. Er werden sieraden gestolen.

Drugsvondst

AKERSLOOT Op het parkeerterrein van een horecagelegenheid trof de politie bij een routinecontrole een auto aan die overdwars op de parkeervakken geparkeerd stond. De bestuurder, een man van middelbare leeftijd bekend bij de politie, en het voertuig werden gecontroleerd. Er werd een hoeveelheid drugs aangetroffen. De man is aangehouden en de drugs zijn in beslag genomen.

Dubbel de klos

LIMMEN Dinsdagnacht rond 02.30 uur heeft de politie een bestuurder bekeurd voor het rijden zonder geldig rijbewijs en het onverzekerd rijden.