• Koen Rooks (l) en Gerard Boeters bij de levering van de eerste partij Fairtrade koffiebonen.

    Aart Toth

Wereldse koffie bij Full of Life

CASTRICUM Fairtrade en fairplay. Twee begrippen die met eerlijkheid te maken hebben. Maar ze hebben meer gemeen: de derde wereld, zoals de ontwikkelingslanden vroeger genoemd werden, en de sportwereld. Want in Castricum komen ze samen, bij Full of Life.

Aart Tóth

Het state-of-the-art fitnesscentrum is afnemer van Fairtrade producten van Wereldwinkel Castricum. Dat zijn producten die op verantwoorde wijze zijn verbouwd en waarbij de boer verzekerd is van een prijs die fair is. De Wereldwinkel levert onder andere heerlijke Fairtrade koffiebonen. Niet alleen aan particulieren, maar ook bedrijven zoals Full of Life maken gebruik van deze koffiebonen. En niet alleen voor het goede doel, maar ook omdat het heerlijke koffie is.

Wie het nieuwe, prachtig ingerichte sportcentrum van Full of Life bezoekt, dat tegenwoordig op Castricummerwerf te vinden is, is dus in dubbel opzicht goed bezig. Wereldwinkel-voorzitter Gerard Boeters is trots wanneer hij de eerste zending komt afleveren bij eigenaar van Full of Life Koen Rooks. De samenwerking van het tweetal stamt nog uit de tijd dat Boeters bestuurslid was van Vitesse'22 en Full of Life op De Puikman gevestigd was. Met deze nieuwe samenwerking is Full of Life verzekerd van uitstekende koffie en levert Full of Life een bijdrage aan eerlijke handel en ontwikkeling van koffieboeren op het Zuidelijk halfrond.