Win een eindejaarslot in Geesterduin

CASTRICUM Deze zaterdag (23 december) wordt boodschappen doen in Geesterduin wel heer erg interessant. Lever je kassabon van die dag in (met je naam en mobiele telefoonnummer). Je maakt dan kans op een gratis eindejaarslot. Er worden er elk uur tien weggegeven en in het laatste uur zelfs een hele straat! Hoe meer bonnen je inlevert, hoe groter de kans op een eindejaarslot (trekkingen om 11:30, 12:30, 13:30 en 14:30 uur). En er staan nog meer leuke acties op stapel.

FOTO-ACTIE Van 11:00 tot 15:00 uur kun je met de Kerstman op de foto. Daarnaast zorgen de ondernemers voor iets lekkers. De kerstfoto's worden op de Facebookpagina van Geesterduin geplaatst. Like deze pagina, tag jezelf in de foto en deel deze met je vrienden. Je maakt dan kans op één van de drie Geesterduin-cadeaubonnen ter waarde van €50,-.

KOOPAVONDEN Op donderdag 21 december is er een extra koopavond tot 21:00 uur en 24 december een extra koopzondag tot 17:00 uur in Geesterduin.

Kortom: veel reuring in het winkelcentrum. "Als ondernemers van Geesterduin willen we iedereen hiermee bedanken voor de klandizie in het afgelopen jaar en fijne feestdagen toewensen." verklaart Bert van Berkum van de winkeliersvereniging.