• Boekhandel Laan in de burg. Mooijstraat (foto Bert Westendorp)

    Bert Westendorp

Workshop Storytelling in twee delen bij Laan

CASTRICUM Klimaatverandering, bijensterfte, plastic soep, een op hol geslagen economie, et cetera; we lezen en horen er allemaal over in de media. Steeds meer mensen willen er wat aan doen of zijn al aan de slag. Je deelt je ideeën voor een betere wereld graag en tegelijkertijd wil je niet belerend overkomen. Misschien ervaar je wel weerstand in je omgeving of loop je tegen bepaalde zaken aan als het gaat om duurzaamheid. Herkenbaar? Kom dan naar de workshop Storytelling.

Op zondag 8 en zondag 22 april organiseert Transition Town Castricum in samenwerking met boekhandel Laan een tweedelige workshop Storytelling. Wat is jouw verhaal voor een betere wereld? Storytelling geeft je inzicht in jouw eigen en andermans waarden. Je krijgt handvatten om jouw persoonlijke verhaal op het vlak van duurzaamheid kracht bij te zetten.

TWEE DELEN Eerst wordt op zondag 8 april een inspirerende film vertoond over lokale initiatieven voor een betere wereld. Aansluitend bespreken de deelnemers de inspirerende opdracht die iedereen voor 22 april zelf kan gaan uitwerken.

Op zondag 22 april gaan de deelnemers aan de hand van een aantal oefeningen zelf aan de slag met hun eigen verhaal voor een betere wereld. Leuk om eens te proberen!

Iedereen is van harte welkom op 8 en/of 22 april 14.00-16.30 (inloop vanaf 13.30) bij boekhandel Laan aan de burgemeester Mooijstraat 19 in Castricum. Kosten: gratis (consumpties voor eigen rekening). Aanmelden graag via de website van TT Castricum (ttcastricum.nl)