• Maarten Nijman

Workshop storytelling van TT Castricum bij Laan

CASTRICUM TT Castricum bestaat uit een netwerk van Castricummers die aan de slag zijn om hun wonen, eten, werken en leven meer duurzaam, sociaal en lokaal te maken. Ze werken met simpele oplossingen en laten zien hoe je elkaar kunt helpen die uit te voeren.

Klimaatverandering, bijensterfte, plastic soep, een op hol geslagen economie, et cetera; we lezen en horen er allemaal over in de media. Steeds meer mensen willen er wat aan doen of zijn al aan de slag. Je deelt je ideeën voor een betere wereld graag en tegelijkertijd wil je niet belerend overkomen. Herkenbaar? Dan is de workshop Storytelling iets voor jou.

Op zondag 22 april is er onder leiding van Maarten Nijman (foto) een workshop Storytelling – Wat is jouw verhaal voor een betere wereld? Je krijgt handvatten om jouw persoonlijke verhaal op het vlak van duurzaamheid kracht bij te zetten. Aan de hand van een aantal oefeningen ga je zelf aan de slag met jouw eigen verhaal voor een betere wereld. Ook kun je (als je dat wilt) jouw verhaal in kleine groepjes onderling delen. Leuk om eens te proberen en natuurlijk gratis deelname in en rond Laan´s Boekproeverij! Lees meer via http://ttcastricum.nl/