Romantisch weekendje weg: dit zijn de leukste opties

16-08-2019, 10:05 |Van onze partner

Zo nu en dan moet je je partner gewoon eens verrassen op een romantisch weekendje weg. Even er met z’n tweeën tussenuit, even quality time voor twee. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, want je kunt je romantische weekendje weg op honderden verschillende manieren invullen. Je kunt een boot huren Gardameer als verrassing voor jouw geliefde. Met z’n tweeën helemaal vrij op het mooiste meer van Italië, wat wil je eigenlijk nog meer?

Quality time en romantiek op een hotelkamer met jacuzzi

Je zoekt quality time en romantiek. Je wilt je liefde eens heerlijk verrassen. Dit kan bijvoorbeeld door een hotelkamer te boeken met een eigen sauna en jacuzzi. Overdag lekker shoppen, ’s avonds ontspannen op de kamer in de jacuzzi. Wat dacht je van een stedentrip? Of een rondvaart door de Amsterdamse grachten met daarna een diner? Een bezoek aan een Thermen of Spa is ook altijd een schot in de roos.

Wandel samen langs de stranden op de eilanden

Wellness past perfect in een romantisch weekendje weg, net als een heerlijke wijnproeverij. Wandel samen langs de stranden van de prachtige Nederlandse eilanden of huur eens een fluisterbootje. Wat ook populair is, is overnachten in een kasteel of zelfs in een kasteeltoren. Als een heuse ridder waak jij over je partner, die je een weekend lang in de watten legt. Er zijn dus mogelijkheden voldoende om er samen een heerlijk weekend van te maken.

Ga heerlijk varen in het buitenland

Je kunt ook eens bij Nautal informeren naar de mogelijkheden die zij bieden. Je huurt er een zeilboot, jacht, motorboot, motorjacht, catamaran, rib, sloep of een boot zonder vaarbewijs. Vervolgens kun je in bijvoorbeeld Friesland of Zeeland heerlijk het water op, je kunt echter ook kiezen voor een weekendje varen in het buitenland, want ook dat is een optie. Op plaatsen als Mallorca, Ibiza, in Frankrijk, Kroatië, op Corsica en op het Gardameer, nergens anders is het mooier op het water. Je waant je helemaal vrij, met z’n tweetjes op het immense meer. De romantiek bloeit op het water weer helemaal op en uiteraard leg je rond etenstijd aan in een havenplaatsje waar je samen geniet van een romantisch diner. Wil je echt wat bijzonders, dan ga je een boot huren op het Gardameer of een van de andere sprookjesachtige plekken. De liefde zal er door gaan bloeien als nooit tevoren.