• Peuter judogroep van Beentjes Judosport met hulpmeesters

    Beentjes

Beentjes judo-sport timmert aan de weg in Castricum en Limmen

LIMMEN/CASTRICUM Iedere liefhebber van judo in Alkmaar e.o. kent Eveline Beentjes. Al 36 jaar geeft zij judo-les. Nu is zij haar eigen sportschool gestart. Beentjes Judo-Sport groeit snel. Sinds september is zij ook in Castricum, Limmen, Heiloo en Egmond actief.

JUDOPAK CADEAU Wil je starten? Of heb je al een judoband? Kom dan eens langs voor een gratis proefles in Castricum (woensdag- en vrijdagmiddag, De Bloemen) of in Limmen (dinsdagmiddag in De Enterij). Kijk op beentjesjudosport.nl. Je krijgt een judopak cadeau bij het afsluiten van een jaarabonnement!

DEMONSTRATIE Op zaterdag 24 maart verzorgt Beentjes Judo-Sport een demonstratie ter gelegenheid van het eenjarig bestaan van Decathlon Alkmaar. De matten liggen klaar in de winkel. Elk (nieuw) lid van Beentjes Judo-Sport is zaterdag 17 maart bovendien welkom n Monkey Town Alkmaar, om te vieren dat er nu al meer dan 100 leden zijn.

PAAS TOERNOOI Op tweede paasdag (2 april) organiseert Beentjes Judosport een leuk toernooi in De Bloemen. Alle judoka's vanaf 4 jaar kunnen meedoen en leuke prijzen winnen. Opgeven kan tot 11 maart via info@beentjesjudosport.nl.