• Vlnr: Roger Welsch (Commissie Competitie Tennis TC Bakkum en bestuurslid), Marco Dukro (Voorzitter TC Bakkum), Nick Berhout (Eigenaar Club Karakter), Julian Nooij (Sponsorcommissie TC Bakkum) en Ronald Meijer (Parkbeheer TC bakkum en bestuurslid).

    TC Bakkum

Club Karakter nieuwe hoofsponsor TC Bakkum senioren

CASTRICUM Tennisvereniging TC Bakkum en sportclub Club Karakter zijn een samenwerking aangegaan in de vorm van een hoofd sponsorschap gericht op de senioren selectie van TC Bakkum. De selectie van TC Bakkum krijgt nieuwe pakken. De samenwerking biedt tevens de mogelijkheid voor de selectiespelers van TC Bakkum om specifieke krachttraining onder begeleiding te volgen.

De uiterst blije voorzitter van TC Bakkum Marko Ducro reageert: "We zijn enorm trots dat een jong en dynamisch bedrijf als Club Karakter zich voor de komende drie jaar aan onze tennisvereniging wil verbinden. Hierdoor is het mogelijk om de seniorenselectie een nieuwe boost te geven. Daarnaast denk ik dat de normen en waarden van Club Karakter heel goed bij onze tennisvereniging passen."

Sinds mei 2017 is Nick Berkhout, samen met zijn vriendin Cheyenne, de trotse eigenaar van de fitness club boven de Bloemen. Club Karakter de plek waar je samen en met gelijkgestemden sporters werkt aan een gezondere leefstijl.

Naast de Fitness ruimte zijn er ook groepslessen, personal trainingen, yoga en verschillende vormen van vechtsport te volgen. De persoonlijke benadering en het brede aanbod van diverse activiteiten zorgt ervoor relaxte en tevens familiare sfeer ontstaat. Dit komt heel goed overeen met hoe TC Bakkum de sportbeleving uitdraagt.

"Naast een stuk naamsbekendheid die ik wil generen, wil ik mij graag verbinden aan een lokale sportvereniging die dezelfde normen en waarden als mijn eigen bedrijf nastreeft. Ook ik heb enorm veel zin in de komende drie jaar." aldus Nick Berkhout.

Op de foto: Vlnr: Roger Welsch (Commissie Competitie Tennis TC Bakkum en bestuurslid), Marco Dukro (voorzitter TC Bakkum), Nick Berhout (eigenaar Club Karakter), Julian Nooij (Sponsorcommissie TC Bakkum) en Ronald Meijer (Parkbeheer TC Bakkum en bestuurslid).