• Ouders mogen met hun kind meelopen

Laatste strand- en duinloop van seizoen

CASTRICUM Mis hem niet: zondag 4 februari organiseert Atletiek Vereniging Castricum (AVC) de laatste van de vier Strand- en duinlopen van dit seizoen. Een gezellig en kleinschalig evenement, met doorgaans zo'n 400 hardlopers van jong tot oud aan de start.

Iedereen kan meedoen, en je hoeft geen lid te zijn van een atletiekvereniging. Beginnende lopers kunnen meedoen aan de loop over 4 kilometer. De gevorderde lopers kunnen kiezen voor 8,8 km of 12,4 km. De jeugd van 5 tot en met 12 jaar kan meedoen aan de speciale jeugdloop over 2,3 km. Het parcours van deze route maakt vanaf de atletiekbaan een ronde nabij Johanna's Hof. Het leuke hier is dat ouders gewoon met de kinderen mee mogen lopen. Jeugd vanaf 12 jaar kan ook kiezen voor de 4 km. Voor alle
kinderen is er bovendien een leuke herinnering, en voor de beste drie jongens en meisjes in verschillende leeftijdscategorieën zijn er prijzen te verdelen.

INSCHRIJVEN Van te voren inschrijven voor de loop is aan te raden, dat kan tot en met vrijdagavond 2 februari via www.avcastricum.nl. Inschrijven op de dag zelf kan ook, dat is alleen iets duurder. Alle routes starten vanaf de atletiekbaan aan de Zeeweg in Castricum. De korte afstanden (2,3 km en 4 km) starten om 10.15 uur. De langere afstanden om 10.45 uur. Na afloop kun je terecht in het gezellige clubhuis van AVC.