• Het toernooi belooft vooral op zondag een spektakel te worden

Old Alkmaar Boardingtoernooi in De Lelie

AKERSLOOT In sporthal de Lelie in Akersloot vindt vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 januari het Old Alkmaar Boardingtoernooi plaats.

Het deelnemersveld bestaat ook dit jaar uit een aantal zeer bekende profploegen. Ajax, AZ, Volendam en FC Utrecht zullen dit jaar hun opwachting maken. AZ doet dit jaar zelfs mee in twee categorieën. Zij spelen dit jaar op zaterdag en zondag, terwijl de andere profploegenop zondag mee strijden om de prijzen. Verder zullen nog vele teams uit de regio meedoen: Meervogels, Reigerboys, SVW '27, V.V. Limmen, AFC '34, HSV Heiloo, FC Uitgeest, ADO '20, de Foresters, FC Castricum, Vitesse '22 en Kolping Boys.

Het toernooi wordt inmiddels voor de elfde keer georganiseerd en is een begrip in de regio. De organisatie zet ook dit jaar weer alles op alles om een enerverend toernooi te organiseren voor de toptalenten uit onze regio. Het aantal wedstrijden overstijgt ook dit jaar weer de 100. Daarnaast krijgen de deelnemende spelers een leuke voetbalquiz en is er de finale-opkomst die niet onderdoet voor de opkomst van de Champions League-finale. Niets wordt aan het toeval overgelaten om ervoor te zorgen dat er weer een fantastisch boardingtoernooi gespeeld gaat worden!

Vrijdagavond om 18.00 uur wordt het toernooi afgetrapt. Voordat het toernooi op zondagmiddag wordt afgesloten, spelen twee G-teams uit de regio nog een spannende demonstratiewedstrijd! Daaropvolgend wordt de finale gespeeld om de meest felbegeerde bokaal van het Old Alkmaar Boardingtoernooi.

Het Old Alkmaar Boardingtoernooi is meer dan alleen voetbal. Tussen de wedstrijden door hoeven de teams zich niet te vervelen en wordt er op zaterdag en zondag een spannende sportquiz georganiseerd voor de deelnemers.

Het toernooi biedt alle spelers en leiders veel voetbalplezier en sportieve strijd, waardoor het ook voor de toeschouwers meer dan genieten is. Door de plaatsing van een boarding om het veld staat het toernooi garant voor veel mooie en spannende voetbalwedstrijden.

Voor meer informatie, poule indelingen en wedstrijdschema kunt u de site www.boardingtoernooi.com raadplegen. Ook kunt u de Facebook en Instagram pagina in de gaten houden voor de laatste updates.