• De studio is tegenwoordig in Geesterhage

'Sport live' op Castricum105 weer van start

CASTRICUM Na een korte winterstop start Radio Castricum 105 zaterdag 28 januari weer met het goed beluisterde sportprogramma '105 sport live'.

Een speciale uitzending van 16.00-18.00 met als gasten Evrard Luijckx, Rene van Elsland en Jort van der Meulen respectievelijk de trainers van Vitesse 22, Meervogels en FC Castricum. (Limmen trainer Jurg Bosman is verhinderd). Terugblikken, vooruitkijken en alles wat ter tafel komt.

Zondag 29 januari start 105 sport live weer de reguliere uitzending met live verslagen van de sportvelden en analyses van de wedstrijden door trainers, coaches en spelers van de lokale sportverenigingen en afgewisseld met lekkere muziek. Regelmatig zijn er ook interessante mensen uit de lokale sportwereld te gast. Het programma is op zondag te beluisteren tussen 14.00 en 17.00 uur. Radio kijken? Van harte welkom op de Geesterduinweg 3 (ingang naast de bibliotheek).

SPORTVERKIEZINGEN Castricum105 is ook druk bezig met de sportverkiezingen. De mailbox van sportverkiezingen@castricum105.nl loopt behoorlijk vol. Honderden stemmen zijn reeds uitgebracht en het belooft enorm spannend te worden. Wie ontvangt de felbegeerde prijs? Er kan t/m 2 februari gestemd worden in de volgende categorieën:

Sportman: Michel Butter, Ryan Clarke en Owen Westerhout allen atletiek, Jaimie van Sikkelerus motorsport. Sportvrouw: Sanne Wolters Verstappen, Lisanne de Witte, Mirjam van der Linden. Sportploeg: FC Castricum 1, Biljartvereniging 't Stetje, Cas RC rugby dames. Sporttalent: Youke Windig, Yanne Doorenbos, Lisanne Schoonenbeek. Jeugdploeg: Meervogels o19, FC Castricum o8, Cas RC colds

VRIJWILLIGERS Een speciale categorie is 'lid van verdienste'. Drie clubleden die zich onderscheiden door hun tomeloze inzet voor hun club zijn genomineerd (zie hiernaast).