• Sportverkiezingen 2016

Sportverkiezingen komen er weer aan

CASTRICUM In samenwerking met het Platform Sport organiseert Omroep Castricum de jaarlijkse verkiezing van de sportkampioenen uit de gemeente Castricum.

Na het succes van vorig jaar worden de sportkampioenen ook dit jaar weer door de sportverenigingen uit de gemeente gekozen. Alle besturen van de sportverenigingen in de gemeente Castricum krijgen de gelegenheid een stem uit te brengen op de genomineerde kandidaten in alle categorieën. De nominaties staan wel open voor iedereen en kunnen plaatsvinden in de volgende categorieën: Sportman, Sportvrouw, Sportteam en Talent of Jeugdteam. De geleverde prestaties dienen te liggen tussen 1 december 2016 en 1 januari 2018. Nominaties dienen uiterlijk 31 december gestuurd te worden naar: sportverkiezingen@castricum105.nl. Geef hierbij duidelijk aan om wie en welk team het gaat en welke prestatie(s) verricht zijn. Onder de inzenders worden een vijftal attenties verloot die de moeite waard zijn!

PUBLIEKSPRIJS Ook is er weer de publieksprijs voor de man/vrouw die zich in 2017 op bijzonder wijze heeft ingezet voor een vereniging of de sport in het algemeen in de gemeente Castricum. Dit kunnen bijvoorbeeld bestuurders, vrijwilligers, spelers, trainers of organisatoren van evenementen zijn. De nominaties voor deze prijs staan ook open voor iedereen. Stuur de naam van de persoon die jij wil nomineren, met een korte motivatie naar het eerder genoemde adres.

In tegenstelling tot andere jaren zullen de winnaars niet op een avond gehuldigd worden zoals dat de afgelopen jaren het geval is geweest. De winnaars zullen bij gelegenheid worden "overvallen" door C-TV en de verslaggevers van Castricum105 Sportlive. Hoe, wanneer en waar blijft de grote verassing. Hou ook de website www.castricum105.nl in de gaten voor het laatste nieuws rond de sportverkiezingen.