• Na zeven weken heb je loopmaatjes

    AVC

Start to Run bij AV Castricum

CASTRICUM Leren hardlopen kan al in zeven weken. En het maakt niet uit of je nu al fit bent of niet. Of je (iets) te zwaar bent of prima op gewicht. Wat wel uitmaakt is dat je niet alleen van start gaat en de juiste begeleiding krijgt.

Start to Run is dé manier om te leren hardlopen zonder die moeilijke stap alleen te zetten.

ZEVEN WEKEN Het programma is voor iedereen. In zeven weken leer jij 25 minuten aaneengesloten hardlopen in je eigen tempo. Professionele trainers van AV Castricum begeleiden en coachen jou hierbij. Je leert de juiste loophouding- en techniek. En je traint altijd in een groep, wel zo gezellig en veilig. Samen werk je naar hetzelfde doel: 25 minuten hardlopen in week 7. Je ontvangt een startpakket met Runner's World gids, magazines, cool hardloopshirt en audiocoaching in de App.

INSCHRIJVEN De trainingen starten op zaterdag 17 maart om 9.30 uur vanaf het clubhuis van AV Castricum. Je traint vanaf daar in de duinen, wat de trainingen afwisselend maakt. Meld je aan via www.yakultstarttorun.nl.

Na zeven weken kun je alleen verder, samen met een loopmaatje, of doorstromen naar een van de loopgroepen bij AVC. De trainingen worden gegeven door de ervaren en enthousiaste looptrainers Monique van Wijngaarden en Piet-Hein Twisk.