• Plezier in bewegen staat voorop

Volleybalinstuif in kerstvakantie

CASTRICUM Ook deze kerstvakantie organiseert Croonenburg weer een instuif voor de jeugd tot 13 jaar.

Op woensdag 3 januari verzorgt de volleybalvereniging een funvolleybalclinic voor de jeugd van 2,5 -6 jaar en een smashbalclinic voor de kinderen van 7 tot 12 jaar. Ook deze editie gebeurt weer in nauwe samenwerking met sportservice Kennemerland. De clinics worden gehouden in sporthal de Bloemen. Deelname is gratis.

FUN Goed leren bewegen is heel belangrijk én ontzettend leuk! Daarom biedt Croonenburg voor de jongste leeftijdsgroep speciale beweeglessen aan waarmee de kinderen het Nijntje Beweegdiploma kunnen halen. Onder de noemer Funvolley leren de kinderen op een speelse manier alle basisbeginselen van bewegen. Het plezier in bewegen staat voorop!

Tijdens de clinic Funvolley maken de kinderen kennis met deze speelse manier van bewegen en worden de ouders geïnformeerd over het Nijntje Beweegprogramma. De funvolleyclinic is van 10.00 tot 11.00 in Sporthal De Bloemen. Na afloop staat trainer Peter Liefting graag de ouders te woord.

SMASHBAL Het logische vervolg op funvolley is smashbal. De deelnemers aan de smashbalclinic leren meteen de bal hard te smashen. Jongens maar ook meisjes vinden dat toch het meest spectaculaire ding van het volleybal. De clinic spelt daar op in. Daarnaast wordt er veel bewogen en plezier gemaakt. De smashbalclinic is eveneens op woensdag 3 januari maar dan van 10.00-12.00 uur. Je doet dan een uur mee aan de smashbalclinic en het andere uur aan de sportinstuif van sportservice Kennemerland. Na afloop kunnen ouders en deelnemers meer uitleg krijgen over volleybal bij Croonenburg. Trainer Rein Luijckx staat ook hen graag te woord. Sporthal De Bloemen zorgt voor een glaasje limonade voor alle deelnemers.