• Vitesse

VVV-feestavond 'een spektakel'

CASTRICUM De Sponsorcommissie van Vitesse'22, bestaande uit een hechte groep Vitesse-mensen, hield zaterdagavond 29 september haar tweede Vrienden Van Vitesse-feestavond, ditmaal aangevuld met 'Vriendinnen Van Vitesse'.

Bij aanvang van de avond rond 18.00 uur stroomde het pleintje bij de ingang van kantine 'De Treffer' vol met reeds bestaande en nieuwe VVV-ers in hun bekende outfit: wit overhemd/blouse, blauwe stropdas en jeans. Zo'n dertig nieuwe Vriendinnen Van Vitesse kregen bij de ingang van de garderobe hun nieuwe roze stropdas uitgereikt. De vrienden konden zich hierna individueel of in een groep laten fotograferen door de ingehuurde fotograaf Bas Beentjes.


Nadat er genoten was van een prima verzorgd buffet verzorgd door Jasmin Garden, nam Rene Kok (Huisbrand Events) het woord en kondigde vier quizrondes aan, verdeeld over de avond. Tussen twee rondes in vermaakte stand-upcomedian Roel C. Verburg het aanwezige publiek en had veel lachers op zijn hand.

Met behulp van stembriefjes kon men aangegeven aan welk doel binnen de vereniging het door de vrienden en vriendinnen opgebrachte geld zal worden besteed. De overduidelijke meerderheid van de 140 aanwezigen koos voor het elektronische trainingssysteem 'Smartgoals' voor de jeugd. De bekendmaking werd met luid gejuich ontvangen. Na de prijsuitreiking aan het winnende quizgroepje volgde er een spetterend optreden van zanger Ronny Wijngaarde. Met zijn opzwepende muziek bracht hij veel Vrienden maar vooral ook veel Vriendinnen Van Vitesse op de vloer. Meer weten? Mail vriendenvanvitesse22@hotmail.com