In gesprek met vrouwelijke politici bij Goed Contact

CASTRICUM Het netwerkontbijt van vrouwennetwerk Goed Contact op 14 februari staat het in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen.

Alle verkiesbare vrouwen zijn uitgenodigd om zich bij het ontbijt aan te sluiten en in gesprek te gaan met ondernemende vrouwen uit de gemeente.

Eens per kwartaal organiseert vrouwennetwerk Goed Contact een ontbijt waar ondernemende vrouwen elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Er is volop gelegenheid om elkaar te vertellen wie je bent, waar je naar op zoekt bent en om met elkaar te praten over actualiteiten. Tijdens het ontbijt van 14 februari is er speciale aandacht voor de gemeenteraadsverkiezingen en kan er gepraat worden over politieke standpunten.

Het netwerkontbijt vindt plaats op 14 februari van 8.15 tot 9.30 uur in Huize Koningsbosch (Heereweg 84, Bakkum). Op 18 maart vindt er een vervolg van deze ochtend plaats en wordt er door diverse partijen, waaronder Goed Contact, een verkiezingsdebat gehouden in Nieuw Geesterhage.