• Maurits Hazeleger

    Mariëlle Renckens

Maurits Hazeleger treedt op in slotdebat 'De Finale'

CASTRICUM Nog slechts enkele weken te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Omroep Castricum, LOV, OVC en Goed Contact organiseren het allerlaatste debat, getiteld de Finale. Deze wordt gehouden op zondagavond 18 maart in Theater Koningsduyn in Geesterhage in Castricum.

In De Finale zullen de tien lijsttrekkers voor het laatst in debat gaan over allerlei onderwerpen die in Castricum spelen. Voor de kiezer een prachtige kans om inzicht te krijgen in de verschillen tussen de tien lokale partijen.
In de pauze van het debat treedt cabaretier Maurits Hazeleger op. Deze talentvolle jonge Castricummer heeft zijn sporen reeds verdiend. Zo trad hij vorig jaar op bij Castricum got Talent en verzorgde onlangs met Jeroen van Arkel het voorprogramma van het komische toneelstuk 'Oeloek'.

Sander Verschoor, hoofdredacteur van Omroep Castricum, over de avond: "Het belooft een spannende en interessante debatavond te worden en met de komst van Maurits Hazeleger is de avond meer dan compleet!"

De Finale kan iedereen bijwonen, kaarten a € 7,50 (inclusief consumptie) kunnen besteld worden via debat@castricum105.nl o.v.v. naam en uw adres. Ontvangst is 19:30 uur, aanvang programma om 20:00 uur.