• Geesterduin

Blue World geeft meerdere Valentijndiners weg

CASTRICUM Kledingwinkel Blue World in Geesterduin komt met een leuke actie. Als je deze week nog een aankoop doet bij Blue World, maak je kans op één van de zes Valentijnsdiners voor twee personen.

Naast de nieuwe voorjaarscollecties (dames en heren) van bekende merken, verkoopt Blue World ook het luchtjes Barefly van Scotch and Soda. Underwear voor de mannen van Muchachomalo en Scotch and Soda, armbandjes van Gooise Frutsels, tasjes van Elvy en Cowboys Bags en nog veel meer leuke attenties om dit keer jouw Valentijn mee te verassen.

ACTIE De voor deze actie geselecteerde restaurants zijn het Ruiterhuys in Bakkum, Bergers en Wierenga in Castricum en de Deining, Zoomers en strandpaviljoen Zeezicht in Castricum aan Zee. Het is sowieso al leuk om jouw geliefde te verassen op een diner, maar het wordt nog leuker als dit voor jou betaald wordt. De actie loopt van maandag 29 jan. t/m zaterdag 10 februari. Bij een aankoop bij Blue World, maak je in deze periode dus kans op een heerlijk valentijnsdiner. De winnaars worden maandag 12 februari op de hoogte gesteld en worden aan tafel door de restaurants en door Blue World nog eens extra in de watten gelegd.

TIP Een tip: de uitverkoop is uitgebreid naar 50% korting bij aankoop van één artikel, 60% korting bij twee artikelen en nu zelfs 70% korting bij aankoop van drie of meer artikelen. Daarnaast zijn er nu ook veel dames en heren jeans in de uitverkoop. Dus redenen genoeg om Blue World te bezoeken, jouw slag te slaan en je geliefde te verwennen.