• Archief

Blue World Kids gaat stoppen

CASTRICUM Na 17 jaar hebben Bert en Vanessa van Berkum besloten om te stoppen met Blue World Kids, het 'kleine broertje' van Blue World.

"Steeds minder klanten hebben zin of tijd om hun kinderen mee te nemen naar een kledingzaak." constateert Vanessa. "Klanten kopen steeds meer kinderkleding online." Bij de Blue World-winkel voor volwassenen signaleren de eigenaren juist een heel andere trend. Bert: "Daar merken we dat steeds meer klanten terug komen van het online shoppen. Het heen en weer sturen van dozen gaat tegenstaan en steeds meer mensen willen toch weer kwaliteit en sfeer proeven."

Helaas geldt dit laatste dus niet voor de kinderkledingbranche. Veel kinderkledingwinkels hebben de laatste jaren hun deuren gesloten. Maar naast deze tendens speelt er nog iets. "Wij merken ook dat we ouder worden en dat onze interesse wat verschuift. Toen wij Blue World Kids startten was onze zoon één jaar. De jaren daarna stonden we aan het hek gekluisterd bij school, waar je andere ouders sprak over koetjes en kalfjes, maar ook over wat zij leuk vonden voor hun kids! Die tijd is voorbij. Onze pubers gaan nu hun eigen gang en dragen nu volwassen kleding. Het schoolhek hebben wij al jaren niet meer gezien. Dan ga je langzamerhand feeling met de doelgroep missen."

Bert en Vanessa starten vrijdag 12 oktober een opheffingsuitverkoop. "De gehele nieuwe collectie gaat in de uitverkoop tegen leuke prijsjes! Trommel dus al je vrienden en vriendinnen op en profiteer van de spectaculaire aanbiedingen. Namens het hele team willen wij de klanten bedanken voor de jaren vol gezelligheid en vertrouwen. De eventueel gespaarde punten blijven geldig in de volwassen Blue World!"