• Zinq

    Zinq

Castricum een mooie winkel rijker: Zinq

CASTRICUM Wie vaak in Geesterduin komt, zal het al zijn opgevallen. ZINQ heeft onlangs (22 februari) stilletjes haar deuren geopend. Maar met de stilte was het snel gedaan. Veel klanten, vrienden, familie en collega-ondernemers kwamen al snel naar de nieuwe winkel van Bert en Vanessa van Berkel om hen te feliciteren met hun nieuwe zaak. 

Op de plek waar voorheen hun kinderwinkel Blue World Kids gevestigd was, heeft er binnen drie weken een ware metamorfose plaatsgevonden. Met de hulp van vrienden werd de winkel volledig onder handen genomen met een verbluffend resultaat als gevolg. ZINQ is een eigentijdse winkel die damesmode combineert met woonaccessoires en cadeauartikelen. Naast de mooie voorjaarscollecties van By Bar, American Vintage, Fifth House, J.C. Sophie, Knit-ted, Five Units en Simple vindt u in de winkel ook een ruim aanbod aan woonaccessoires en cadeau-artikelen. Deze artikelen zijn veelal tussen de €5,- en €30,- . Hierdoor is het niet alleen leuk voor in de eigen woning maar ook leuk om als cadeau te geven of te krijgen. Daarnaast is Zinq ook verkooppunt van de sieraden van Ellen Beekmans.

"We kozen voor de naam ZINQ omdat het de vijfde winkel is die wij openen" vertelt Vanessa. "In het Frans is dat Cinq. Maar omdat er al veel ondernemingen met deze naam bestaan en ik Bert beloofd heb dat het onze laatste te openen winkel is, hebben we voor de laatste letter van het alfabet gekozen." ZINQ is een heel toegankelijke winkel waar je rustig op zoek kunt naar een mooie woonaccessoire of een aardig cadeautje of onder het genot van een lekker kopje Lavazza de mooie collecties kunt bewonderen en passen.

Vrijdag 8 maart van 16.00 tot 19.00 uur geven Bert en Vanessa voor de winkel een kleine borrel om de opening te vieren. "Dit hebben wij niet op de openingsdag zelf gedaan omdat op die datum nog veel mensen op vakantie waren." verklaart Vanessa. Voor wie al eerder een kijkje wil nemen: de winkel is op maandag geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Zinq is gevestigd in winkelcentrum Geesterduin 58, voorheen Blue World Kids, in Castricum. Wil je op de hoogte blijven volg de winkel dan op Facebook (ZinQ) of via Instagram (zinqmode).