• Foto door Jessica Tootoo op Unsplash

Goed voor de dag komen

Advertorial

Je staat iedere ochtend op om je klaar te maken voor een nieuwe dag. Je neemt een frisse douche en staat voor de spiegel om jezelf goed te verzorgen. Uiterlijk is voor veel mensen erg belangrijk en daarom besteden we hier doorgaans veel tijd aan. Maar wist je dat het ook verstandig is om je voeten en handen goed te onderhouden? Elke dag gebruiken we ze erg veel, maar in de verzorging slaan we ze nog wel eens over. Gelukkig zijn er verschillende plekken waar je terecht kunt om je handen en voeten de aandacht te geven die ze verdienen.

In de stoel van de pedicure
Zoals de naam al doet vermoeden, is de pedicure de plaats waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen voor je voeten. Kruip in de stoel van de pedicure en kom tot rust terwijl je geniet van een van de vele behandelingen. Ervaar je pijnlijke voeten en wil je hier graag vanaf? Ook daarvoor kan je een bezoek brengen aan de pedicure. Ze zijn er niet alleen om je voeten te laten stralen, maar hebben ook veel kennis van het oplossen van pijnlijke problemen.

Verschillende soorten pedicure
Bij de reguliere pedicure kan je terecht voor verschillende behandelingen. Denk hierbij aan behandelingen voor de nagels, eeltverwijderingen of een heerlijke massage. Daarnaast bestaat er ook een specialistische pedicure, genaamd de medische pedicure. Sommige voetproblemen kunnen namelijk niet opgelost worden door de normale pedicure en hiervoor is een speciale behandeling nodig. De medewerkers van de medische pedicure hebben de relevante kennis die nodig is om jou van je probleem af te helpen, zodat je spoedig weer pijnloos gebruik kunt maken van je voeten.

Nagelverzorging
Vieze nagels geven onverzorgde uitstraling. Knip ze daarom bij wanneer nodig en was de nagelranden goed, zodat er geen viezigheid op blijft zitten. Wil je een keertje wat extra’s doen voor je nagels? Laat ze dan verzorgen bij een nagelstudio. Hier worden je nagels van top tot teen verzorgd. Ga bijvoorbeeld voor een leuk kleurtje op je nagels of laat ze verlengen met nepnagels. De mogelijkheden zijn eindeloos bij een nagelstudio.