• Frank Boske

    Archieffoto

Huiskamertheater stopt; Frank Boske begint B&B op Dorpsstraat 23

CASTRICUM Het huiskamertheater aan de Dorpsstraat 23 krijgt een andere bestemming. Dat meldt eigenaar Frank Boske in een nieuwsbrief. Boske gaf al eerder in deze krant aan dat zijn theater zich in zwaar weer bevond, doordat hij geen alcohol mocht schenken.

"Met heel veel plezier en energie heb ik de afgelopen zes jaar zo'n 70 avonden georganiseerd." schrijft Boske nu. "Velen daarvan kregen een gouden randje. Het enthousiasme van gasten maakte dat ik met gedrevenheid steeds op zoek was, en nog steeds ben, naar vers talent voor een mooie avond uit in eigen dorp. Inmiddels is een deel van mijn pand geschikt gemaakt als vakantieverblijf voor verhuur per week of weken en Bed & Breakfast waar maximaal zes gasten onderdak kunen vinden."

Boske zelf richt zich inmiddels ook op een eigen carrière 'op de planken'. Hij staat steeds vaker voor groepen mensen met zijn workshop, interactieve lezing en voorstelling 'De mazzel van pech'. De titel refereert aan zijn afnemende gezichtsvermogen. "Ik vind het vooral fijn dat het belabberde kijken dat me overkomt en de manier waarop ik er mee omga anderen motiveert en inspireert.' Bedrijven en instellingen vragen Boske steeds vaker als spreker. "Wie mij een beetje kent, weet dat ik me op die plek als een vis in het water voel."