• Het personeel voor de paskamer met 3D spiegel (foto: Henk de Reus)

    Henk de Reus

Ideale bh dankzij 3D-technologie

CASTRICUM Een bh vinden die perfect bij je lichaam past, is best ingewikkeld. Voor wie geen zin heeft in eindeloos passen en meten, en al helemaal niet in met meetlint gewapende verkoopsters, is er goed nieuws. Bij Lincherie aan het Bakkerspleintje kun je in alle rust zélf je maten achterhalen - tot op de millimeter nauwkeurig - en zó de ultieme bh aanschaffen. Dankzij een nieuw 3D-systeem.

MOOI SILHOUET Het kopen van een mooi setje lingerie is dan een feestje, weet shopmanager Rachel van Barneveld. "Wist je dat 70% van de vrouwen de verkeerde bh-maat draagt en dat je als vrouw in je leven maar liefst zeven keer van bh-maat wisselt? Cijfers waarvan veel vrouwen toch even opkijken. Heet bepalen van de juiste cup en omtrek is dus geen overbodige luxe. Het bepaalt je silhouet, kleding valt veel mooier met de juiste bh eronder."

EENMAAL RONDDRAAIEN Veel vrouwen laten zich geregeld opmeten met het ouderwetse meetlint. Maar bij Lincherie is dat niet nodig. Je kunt je laten opmeten met de 3D spiegel in de paskamer. Rachel: 'Net als bij een gewone meting moet je je bovenkleding even uittrekken in de paskamer en voor de spiegel gaan staan, met je voeten precies op de stip op de grond. Eenmaal ronddraaien voor de spiegel en in minder dan één minuut maakt de spiegel 140 metingen van je bovenlichaam, waarna een accurate bepaling van de bh-maat wordt gegeven. Bovendien geeft de spiegel aan hoe de maten van de collecties vallen en welke modellen en maten op voorraad zijn in de boetiek. Bij Lincherie noemen we dat je Shape ID."

De paskamer met de 3D-spiegel is even luxueus en ruim als de andere paskamers. De 3D-spiegel ziet er ook net zo uit als de andere spiegels, doordat de bodyscanner in de spiegel is geïntegreerd.

Rachel: "Na het meten, zorgen de stylistes - als jij dat wilt - als vanouds voor persoonlijk advies. Door hun jarenlange ervaring weten ze precies welke stijlen en kleuren bij je passen."

NOG MAKKELIJKER Maar ook de spiegel kan helpen bij je styling. Want - een extra feature - je kunt er foto's mee maken om verschillende bh's met elkaar te vergelijken, zowel van de voor- als achterzijde. Dat maakt het kiezen nóg makkelijker. Lingerie kiezen, passen en kopen is nooit eerder zo leuk én makkelijk geweest. En dat door toevoeging van technologie.

Wil je deze service zelf ontdekken? "Iedereen is welkom voor een volledig vrijblijvende Lingerie Styling met de Lincherie 3D-spiegel" zegt Rachel. "Dat is ook mogelijk op afspraak."

Stylistes Ans, Ellie, Conny en Annebel zijn al lang bekende gezichten bij Lincherie op het Bakkerspleintje. Rachel van Barneveld heeft 25 jaar ervaring bij een lingeriespeciaalzaak in het dorp en is sinds 1 juli shopmanager in deze prachtig vernieuwde boetiek.

Lincherie is te vinden aan het Bakkerspleintje 80, tel: 020-6441152, e-mail: castricum@lincherie.nl