• Ron Schotten en Michel Kappenburg adviseren u graag over beveiliging van uw woning.

    Rob Limmen

Keuzekorting en Vakantiealarm bij Multimate

CASTRICUM Het inbrekersgilde is nog steeds actief in deze regio. "We gaan weer richting zomer. Tijd om even stil te staan bij de beveiliging van uw huis", aldus John Res, bedrijfsleider bij Multimate.

"Op dit moment hebben wij onder de naam 'vakantiealarm' een hele serie aanbiedingen op het gebied van beveiliging. Op de website multimate.nl staat een 'inbraakcheck', maar natuurlijk kunt u ook naar de bouwmarkt komen. Onze specialisten kunnen u dan persoonlijk adviseren. Vaak is het aanbrengen van degelijk hang- en sluitwerk met PKVW- en SKG keurmerk de eerste stap. Wilt u graag zeker zijn van uw zaak, maak dan een afspraak. Wij komen bij u langs voor een inspectie zodat u direct weet hoe inbraakgevoelig uw woning is."

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni ontvangt u tot 20% korting op één artikel naar keuze (m.u.v. lopende acties). Bij de kassa kunt u drie coupons krijgen, één van 15% en twee van 20%. De bouwmarkt op de Castricummer Werf 70 is vrijdag tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend.