• Een voucher en kamersleutel voor Meine en (oud Helmgras-juf) Lia Morsch uit handen van Rob Redmeijer (rechts) en Saskia Geraeds (links)

    Aart Toth

Prijzen voor liefhebbers

BAKKUM Een aantal weken geleden werd het 'Voor Liefhebbers-fotospel' afgedrukt in deze krant. Via maar liefst 60 mini-afbeeldingen moesten bepaalde herkenningspunten in de gemeente Castricum worden opgespoord. Als je dit goed wilde doen, was er toch wel een fietstochtje nodig, bleek in de praktijk. Uit de honderden inzendingen kwamen er toch twintig die alle afbeeldingen goed geraden hadden. Daaruit werden de drie prijswinnaars geloot. De hoofdprijs werd gewonnen door Meine en Lia Morsch uit Castricum.

Aart Toth

LIEFHEBBERS-ARRANGEMENT Aan Saskia Geraerds en Rob Redmeijer van Huize Koningsbosch de eer om deze prijs uit te reiken. De hoofdprijs was namelijk een 'Liefhebbers-arrangement' ter waarde van € 250 voor twee personen en een driegangendiner - inclusief wijnarrangement en koffie - in hun restaurant, dat sinds kort de naam 'Aan het Bosch' draagt. Verder een overnachting in een 'De Luxe' kamer en bij het wakker worden een compleet verzorgd ontbijt. Tijdens de uitreiking van de prijs werd alvast een voorschot genomen op de gastvrijheid en uitstekende service.

DINER EN PROEVERIJ De tweede prijs was voor Marieke Duijn. Zij gaat genieten van een met liefde bereid driegangendiner voor twee personen in De Oude Keuken, ook niet te versmaden. Prijs nummer drie was voor Ria Winder die met z'n tweeën gaat genieten van een een compleet verzorgde lunchproeverij bij Het Ruiterhuys.

BAKKUMS DINER Saskia Geraerds en Rob Redmeijer namen de gelegenheid te baat om nog wat ruchtbaarheid te geven aan het 'Bakkums Diner' dat er weer aan komt op 15 maart.

Redmeijer: "Daarbij fiets je van bijvoorbeeld Huize Koningsbosch naar Het Ruiterhuys en vervolgens naar Johanna's Hof om achtereenvolgens het voorgerecht, het hoofdgerecht en het dessert te nuttigen. Uiteraard in de volgorde die jij zelf wilt. Wel even van tevoren opgeven via de website van een van de drie restaurants."