Ruiterhuys genomineerd voor NHN Business Award

BAKKUM Gasterij Het Ruiterhuys is genomineerd voor de NHN Business Award 2017. De andere twee genomineerden binnen de categorie horeca zijn Herberg Jan en Oranje Binnen/Buiten. Wie Frank en Nikki La Croix, de eigenaren van het Ruiterhuys, de prijs gunt, kan op hen stemmen via www.nhn-businessawards.nl.

Donderdag 23 november vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo. Voor de NHN Business Awards worden jaarlijks inspirerende ondernemers geselecteerd in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. De NHN Business Awards stimuleert de regionale economie door inspirerende ondernemers uit de regio in de schijnwerpers te zetten. Zo'n 500 ondernemers verzamelen zich om uitgebreid te netwerken tijdens deze bijzondere gala-avond.

De twaalf finalisten (verdeeld over vier categorieën) krijgen in deze zinderende finale ieder twee minuten de tijd om hun bedrijf zo goed mogelijk te presenteren. Naast de vier categorieën is er ook nog de Publieks Award, die via de website wordt verkozen. De andere vier awards worden beoordeeld door de jury. Iedere finalist dingt automatisch mee naar de Publieks Award.

De finale op 23 november start om 20.00 uur en zal rond 23.30 uur afgelopen zijn. De inloop is vanaf 19.45 uur. Meer informatie over de bijeenkomst en de finalisten vindt u op www.nhn-businessawards.nl