• Aldi

Run op de Aldi verwacht

CASTRICUM De Aldi-vestiging aan het Bakkerspleintje - sinds dinsdag gesloten vanwege een verbouwing - wordt vrijdag (9 februari) om 8.00 uur weer feestelijk geopend. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 10,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een leuke prijs. Op kraskaarten staat de prijs: bijvoorbeeld fietsnavigatie, een tablet of een tegoedbon van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

PROEVERIJI In de winkel ligt de nadruk nu op veel verse producten zoals vlees, vis, vers afgebakken brood, groente en fruit. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Proeverij-stand bij de entree. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes en erwtensoep proeven. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi. DUURZAAM Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle winkelverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 08.00 tot 19.00 uur en op zondag van 10.00 tot 19.00 uur.