Gemakkelijke worteltaartscones met roomkaasglazuur

Deze wortelcake scones zijn geladen met al het goede spul – veel versnipperde wortelen, kokosnoot, pecannoten, rozijnen en wat gekonfijte gember voor een vurige kick. Ze zijn niet te zoet, dus ze zijn perfect voor het ontbijt (veel meer bevredigend dan een muffin, naar mijn mening!).

Afgewerkt met een knapperige suikercoating (een must voor textuur) en een eenvoudige, maar optionele roomkaasglazuur, zullen deze scones zeker voldoen aan je Carrot Cake -verlangen!

Als ik eerlijk tegen mezelf ben, ben ik meestal geen hartige ontbijtmens, tenzij iemand me een zelfgemaakte ei mcmuffin maakt. Ik word vrijwel altijd wakker naar iets zoets, en deze worteltaartstekens gaan echt de plek in, vooral met een goede kop zwarte koffie.

Dit recept is vrij weinig suiker vergeleken met andere gebakken producten, dus het laat je niet met een enorme suikerstoot. Deze scones zijn stevig en boordevol alle add-ins die worteltaart zo lekker maken!

Als je niet overtuigd bent dat scones een ontbijtvoedsel zijn, kan worteltaart ’s nachts haver het recept voor je zijn, in plaats daarvan.

Pro -tip: Vergeet niet je boter te bevriezen! Koude boter = schilferige, zachte scones. Bovendien is het veel gemakkelijker om van Frozen te raspen.

Stapsgewijze instructies

De sleutel tot een echt goede scone is om minder te doen. Daarmee bedoel ik dat je echt het deeg wilt vermijden, wat kan leiden tot stoere, dichte scone (versus een heerlijk schilferige, lichte scone!).

Het is ook belangrijk om koude ingrediënten (boter en melk) te gebruiken en het deeg te koelen voordat je het bakken. Houd dat in gedachten en volg de onderstaande stappen, en je hebt elke keer perfecte wortelcake -scones!

Pro -tip: Zodra je de scones hebt gesneden, plaats ze ze 15 minuten in de vriezer of de koelkast gedurende 30 minuten (of ’s nachts, indien gewenst). Dit zorgt ervoor dat de boter gekoeld blijft en niet smelt tot snel in de oven voor schilferige, zachte scones.

Breng het naar het volgende niveau: In het ideale geval zou u voor de lichtst mogelijke scones het gebakmeel gebruiken in plaats van alle bloembloem. Pastry bloem heeft een lager eiwitgehalte en kan het beste worden gebruikt als je een zachte, zacht gebakken goed wilt, zoals deze cheddar en biesloofmake-ahead koekjes.

Dat gezegd hebbende, gebakmeel is niet bijzonder gemakkelijk te vinden, dus een snelle oplossing is om in plaats daarvan gelijke delen te gebruiken, all -doele bloem en cakemeel. (Zorg ervoor dat je cakomeel geen rijzende agent bevat. De meeste merken in de VS doen dat niet.)

Overhead uitzicht op gebakken wortelcake scones met roomkaasglazuur.

Maak vooruit/opslagtips

Vooruit maken: Je kunt de Carrot Cake -scones de avond voor het bakken, bedekken en in de koelkast zetten. Bak ze ’s ochtends recht uit de koelkast.

Of, voor langere opslag, kunt u de scones invriezen voordat u het bakken en vervolgens maximaal 3 maanden overbrengen naar een vriezerveilige container of tas. Bak de scones rechtstreeks uit de vriezer – ze hebben misschien een extra minuut of twee in de oven nodig.

Opslag: Eenmaal gebakken en gekoeld, bewaar de scones in een luchtdichte container in de koelkast voor maximaal een week. Als u het roomkaasglazuur niet toevoegt, kunt u ze 3-4 dagen op kamertemperatuur bewaren.

klok klokpictogrambestek bestekpictogramvlag vlagpictogrammap mappictogramInstagram Instagram -pictogrampinterest Pinterest -pictogramFacebook Facebook -pictogramafdrukken afdrukpictogramvierkanten vierkantenpictogramhart hartpictogramhart vast Hart solide pictogram